PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea de Crăciun și Anul Nou

Reclame home 1
Reclame home 1

Cateva zile ne mai despart de Crăciun și de Anul Nou. Toată lumea ar vrea zăpadă de aceste sărbători, însă veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune din acest punct de vedere. ANM a dat publicității prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămani.

Săptămâna 19.12.2022 – 26.12.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 26.12.2022 – 02.01.2023
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte și local în sudest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 02.01.2023 – 09.01.2023
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 09.01.2023 – 16.01.2023
Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole