PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea în luna ianuarie și când scăpăm de ploi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo valabilă pentru luna ianuarie. Meteorologii anunță o lună ianuarie mai cladă decât ar fi normal, iar precipitații vom avea din belșug.

Săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, dar și deficitar în cele sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.
Săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunilie intracarpatice, dar local și în cele estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
Săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest
interval.
Săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor avea o tendință deficitară în toată țara.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole