Prognoza meteo: Cum va fi vremea in Maramures pana pe 14 aprilie

Vremea va fi schimbatoare pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, iar temperaturile vor fi in scadere in majoritatea regiunilor, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta mai ales dupa data de 5 aprilie, arata prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 1 aprilie – 14 aprilie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, media temperaturilor maxime va fi in scadere de la 17 – 18 grade, in prima zi de prognoza, la 11 – 12 grade in cea de-a doua. Intre 3 si 8 aprilie tendinta generala va fi de crestere a mediei cu 7 – 8 grade, pentru ca ulterior sa se racoreasca, iar valorile sa oscileze intre 15 si 17 grade.

Media temperaturilor minime va fi in scadere in primele zile, de la 3 grade pana la -1 grad in dimineata de 3 aprilie. Intre 4 si 9 aprilie aceasta va creste treptat cu pana la 5 – 6 grade, apoi va scadea din nou, astfel ca, in ultima dimineata, va fi de doua grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare intre 5 si 9 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1