Prognoza meteo în Maramureș până în 1 noiembrie

home camp2
home camp2
home camp2

Vremea se va încălzi pe parcursul acestei săptămâni în aproape toată ţara, însă din 24 octombrie revin ploile iar temperaturile aerului vor scădea, arată prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 19 octombrie – 1 noiembrie, transmite AGERPRES.

În Maramureş, în perioada 19 – 23 octombrie, va avea loc un proces de încălzire a vremii, care va determina o creştere a temperaturilor maxime de la 11 – 12 grade în prima zi, spre 18 – 19 grade, în medie regională, pe 23 octombrie. Apoi, valorile termice vor fi în scădere uşoară şi treptată, la finalul celei de-a doua săptămâni de prognoză urmând a se înregistra o valoare medie a maximelor diurne de 13 – 14 grade.

Regimul termic nocturn va avea o evoluţie relativ asemănătoare, media temperaturilor minime urmând să crească de la zero la două grade, în primele nopţi, spre 8 – 9 grade în jurul datei de 25 octombrie. După această dată, valorile termice vor scădea din nou, spre 4 grade, în ultimele nopţi ale intervalului. În primele zile din această săptămână nu se vor semnala precipitaţii, însă după data de 24 octombrie acestea vor fi prezente aproape în fiecare zi, dar se vor semnala pe arii restrânse şi vor fi în general slabe cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *