Prognoza meteo în Maramureș pentru sâmbătă, 27 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea a fost calda si in general instabila in zona de munte. Cerul a fost variabil, cu innorari temporar accentuate, in cursul dupa-amiezii si al serii, la munte cand temporar au cazut ploi cu caracter de aversa insotite de descarcari electrice.

Izolat ploile au avut caracter torential iar cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 6.3 l/mp la statia meteo Iezer. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta de pana la 58 km/h la statia meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 26 grade la Ocna Sugatag si 29 de grade la Sighetu Marmatiei.

Vremea va fi calda astazi in judet. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si spre sfarsitul intervalului cand local la munte si izolat in rest, vor cadea averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, la munte cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 14 si 17 grade.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *