Prognoza METEO Maramures: Ce ne asteapta in urmatoarele doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Regimul termic al urmatoarelor doua saptamani (11 – 24 martie) se anunta unul in incalzire in majoritatea regiunilor, insa pe fondul precipitatiilor sub forma de ploaie in unele zone, dar si mixte sau ninsori la munte, in special dupa data de 11 martie, reiese din prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, media temperaturilor maxime va fi de 7 – 9 grade pana in data de 15 martie, valori apropiate de normalul termic al perioadei. In intervalul 16 – 18 martie, vremea se va incalzi, pana la o medie ce va atinge 16 – 17 grade. Desi in usoara scadere, media temperaturilor maxime va avea mici variatii dupa 18 martie, pana in jurul a 13 – 15 grade, fiind usor mai ridicata decat in mod normal in ultima decada a lunii martie.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsa intre -1 si 4 grade, cu exceptia noptii de 13 martie, cand aceasta medie va fi de -5 grade. Precipitatii predominant sub forma de ploaie se vor semnala in intervalele 11 – 12 martie si 14 – 16 martie, dar si in unele zile ale celei de-a doua saptamani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *