Prognoza meteo Maramures: Ce ne asteapta pana in 3 februarie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor tarii, maximele urmand sa atinga valori de 12 grade Celsius, in zona Dobrogei, insa incepand de saptamana viitoare temperaturile de peste zi vor scadea la jumatate, iar probabilitatea a aparitie a precipitatiilor va creste in special dupa 25 ianuarie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 20 ianuarie – 3 februarie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele trei zile de prognoza, media temperaturilor maxime se va mentine apropiata de pragul de inghet, dupa care se va incalzi treptat, pana in data de 25 ianuarie, cand aceasta va atinge 7 – 8 grade. In intervalul 25 – 29 ianuarie, maximele termice nu vor avea variatii importante, iar ulterior vor fi in scadere, pana la o medie ce se va situa intre 2 si 4 grade, in ultimele zile din interval.

Media temperaturilor minime se va incadra in general intre -7 grade, in 25 ianuarie dimineata, si intre zero si un grad Celsius, in perioada 28 – 31 ianuarie. Vor fi posibile precipitatii slabe, trecatoare, in jurul datei de 22 ianuarie si incepand cu data de 25 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2