Prognoza meteo Maramures: Temperaturile cresc in urmatoarele zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

iarnaANM a actualizat previziunile pentru urmatoarea perioada. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor, informeaza romaniatv.net.

In Maramures, regimul termic va deveni normal, astfel ca media temperaturilor maxime va creste de la -2 grade pe 25 ianuarie, la 6 grade pe 28 ianuarie, iar valorile termice nocturne, desi in continuare negative, vor ajunge, tot pe 28 ianuarie, apropiate de punctul de inghet.

Intre 29 ianuarie si 31 ianuarie se va produce o racire, insa incepand cu 1 februarie se vor inregistra in cursul zilei medii pozitive ale temperaturii aerului iar minimele vor fi, de asemenea, usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului.

Probabilitatea pentru precipitatii slabe, mixte va fi ridicata in primele 2 zile, spre sfarsitul primei saptamani si temporar intre 1 si 7 februarie. Vor fi conditii de polei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1