PROGNOZA METEO – Nu scăpăm de zilele răcoroase până la finalul lunii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
btr

Administrația Națională de Meteorologie a fpcut publică prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni, iar maramureșenii trebuie să știe că încă nu se poate renunța la hainele ceva mai grosuțe. Zilele călduroase vor alterna cu cele ceva mai friguroase, asta până la finalul lunii aprilie. Meteorologii anunță de mâine o răcire a vremii în următoarele două zile și se va ajunge la valori termice mult mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii aprilie, cu medii ale valorilor termice diurne în jurul a 6 grade şi nocturne de 2…3 grade.

ANM prognozează o încălzire a vremii în perioada 16 – 19 aprilie, încălzire care va apropia regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 15 până la 16 grade şi ale temperaturilor minime de 4…5 grade. Până la sfârşitul săptămânii viitoare se estimează că vremea va fi răcoroasă, cu oscilaţii termice puțin importante de la o zi la alta, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 15..16 grade și
minime de 4…5 grade.

Ploile vin și ele în intervalul 13-16 aprilie și în jurul datei de 20 aprilie, acestea urmând a fi local ceva mai însemnate cantitativ. În celelalte zile ale intervalului celor două săptămâni, temporar vor fi ploi în general slabe.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *