Prognoza meteo pentru duminică, 28 iunie, în Maramureș

Vremea a fost deosebit de calda si in general instabila in cursul noptii. Cerul a fost variabil, temporar noros in cursul noptii cand izolat s-au semnalat descarcari electrice.

Din datele de observatie provenite de la satelitii si radarele meteorologice, precum si de la reteaua de fulgere in cursul noptii s-au consemnat precipitatii si pe raza judetului Maramures.

Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 28 de grade la Ocna Sugatag si 30 de grade in Baia Mare.

Vremea va fi azi in judet deosebit de calda si in general instabila dupa-amiaza si seara, cand cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse la munte si local in rest vor cadea averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.

Ploile vor avea si caracter torential, iar pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp si izolat 25-30 l/mp. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 31 de grade, iar cele minime intre 14 si 17 grade.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1