Prognoza meteo pentru intervalul 23 septembrie – 6 octombrie, in Maramures

Regimul termic se va mentine, in general, in limite normale pentru aceasta perioada din an, la nivelul intregii tari, valorile termice de peste zi ajungand pana la 22-23 de grade Celsius, in timp ce vor aparea si precipitatii slabe spre moderate cantitativ, reiese din prognoza publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 23 septembrie – 6 octombrie 2019, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, intervalul va debuta cu un regim termic caracterizat de valori peste cele normale in ultima decada a lunii septembrie, cu maxime de 21 – 23 de grade si minime intre 9 si 12 grade, mediat regional. Dupa data de 25 septembrie, desi vor fi usoare variatii termice de la o zi la alta, temperaturile vor fi in general apropiate de cele climatologic specifice, ziua in medie 18 – 20 de grade, iar noaptea de 7 – 10 grade.

O usoara racire a vremii este estimata dupa data de 4 octombrie. Probabilitatea de aparitie a ploilor slabe si moderate cantitativ va fi relativ ridicata in special in perioada 25 – 27 septembrie si in jurul datei de 30 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1