Prognoza meteo pentru intervalul 5-18 august

Vremea va fi intr-un proces de incalzire pana pe 8 august, cand se vor inregistra temperaturi in jur de 30 de grade Celsius, dar si averse, dupa care temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile pentru ca ulterior sa urce iar, conform prognozei pe doua saptamani (5-18 august) publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza AGERPRES.

Probabilitatea aparitiei ploilor creste dupa data de 13 august.

In Maramures, in primele patru zile se va incalzi, iar de la o medie a maximelor termice de 26 de grade, la inceput, se va ajunge la 33 de grade in data de 8 august. In 9 si in 10 august vor fi in medie doar 28 de grade, iar pana in 12 august media maximelor termice va reveni la 33 de grade.

Ulterior, se va raci treptat, iar in ultimele zile media va fi de aproximativ 26 de grade. Temperaturile minime vor fi si ele in crestere la inceput, de la o medie de 12 grade in prima zi, pana la 18 grade in data de 9 august. Pana in 11 august aceasta va scadea cu 5 grade, apoi va creste spre 16 grade, iar dupa 14 august se va resimti o scadere a minimelor termice, ceea ce va face ca la finalul intervalului de prognoza, media acestora sa ajunga din nou la 12 grade.

Vor fi intervale de timp cu averse, cu o probabilitate mai mare pana in data de 9 august, precum si dupa data de 13 august.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1