Prognoza meteo pentru intervalul 9-22 septembrie, in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperaturi maxime de pana la 28 de grade Celsius, urmand ca de saptamana viitoare sa intre intr-un proces de racire, dar apropiat de normalul perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 9-22 septembrie 2019, informeaza AGERPRES.

In intervalul analizat, probabilitatea de aparitie a ploilor, izolat insemnate cantitativ, va fi mai ridicata incepand din 14 septembrie 2019.

In zona Maramuresului, prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic mai cald decat in mod obisnuit in aceasta perioada, media maximelor osciland usor in jurul a 27 de grade Celsius. In cea de a doua saptamana, dupa o racire in intervalul 15-17 septembrie se vor inregistra temperaturi maxime, in medie la nivelul regiunii, de 22 – 23 de grade, valori apropiate de cele normale.

Media minimelor termice se va situa intre 12 si 14 grade pana pe 15 septembrie. Apoi, dupa o scadere, spre 6 grade in 16 si 17 septembrie, aceasta medie va oscila usor in jurul a 8 grade pana la finalul intervalului celor doua saptamani. Probabilitatea de aparitie a ploilor, izolat insemnate cantitativ va fi ridicata in intervalele 9-10 si 14-17 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2