Prognoza meteo pentru perioada 6 – 19 mai, in Maramures

Temperaturile aerului vor fi in scadere in urmatoarele doua zile in majoritatea regiunilor tarii, atat pe timpul zilelor, cat mai ales pe durata noptilor, iar ploile vor fi prezente aproape zilnic, mai intens dupa data de 12 mai, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 6 – 19 mai, publicate luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi deosebit de rece in primele doua zile, cu o medie a temperaturilor maxime de 14 grade, respectiv 11 grade. Apoi, valorile termice diurne vor fi in crestere, iar in perioada 9 – 18 mai vor oscila, in medie, intre 15 si 18 grade.

In ultima zi a intervalului, in data de 19 mai, acestea vor tinde spre 20 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse in medie intre 6 si 8 grade, cu exceptia noptilor din perioada 7 – 9 mai, cand media acestora se va situa la 3 – 4 grade. Va ploua in cea mai mare parte a intervalului, insa in data de 6 mai si in perioada 12 – 14 mai, local ploile vor fi in general moderate cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1