Prognoza meteo: Ploile continua in urmatoarele doua saptamani in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ploile vor continua in aproape toata tara in urmatoarele doua saptamani, dar temperaturile vor fi in general apropiate de cele normale pentru luna iulie, arata prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 16 – 29 iulie 2018, informeaza AGERPRES.

In ceea ce priveste Transilvania, regimul temperaturii aerului va avea variatii in primele zile ale intervalului de prognoza, cand se vor inregistra valori diurne de temperatura intre 23 si 27 de grade. Dupa data de 21 iulie si pana la finalul celei de a doua saptamani, maximele termice se vor mentine constant in jurul a 27 – 28 grade. Temperaturile nocturne vor fi mai coborate la inceputul intervalului de prognoza, cand se vor inregistra, in medie, 13 grade, apoi vor marca o crestere, iar intre 19 si 29 iulie vor fi de 17 – 18 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicata pe tot parcursul celor doua saptamani ale intervalului de prognoza, insa, pe 18 – 19 iulie, aversele se vor semnala pe arii extinse si vor fi mai importante cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *