PROGNOZA METEO – Primele ninsori anunțate de meteorologi pentru Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni. Potrivit ANM, în 24 noiembrie valorile termice diurne vor scădea spre normalul perioadei, adică în medie spre 6 până la 7 grade Celsius. Ulterior, vremea se va încălzi treptat astfel încât la sfârșitul primei săptămâni (27 și 28 noiembrie) temperaturile
maxime vor tinde spre medii în jurul a 10 grade.

Apoi, săptămâna viitoare va fi caracterizată de un regim termic apropiat de normal, cu maxime ce vor oscila în medie între 4 și 6 grade, media temperaturilor minime urmând a fi apropiată de limita de îngheț, valori în general medii de -2…1 grad C, exceptând nopțile din perioada 27-29 noiembrie și noaptea de 23 noiembrie, când valorile nocturne se vor situa la medii de 2…3 grade.

Potrivit meteorologilor, începând cu data de 26 noiembrie și pâna la sfârșitul perioadei de referință, temporar, va ploua în general slab cantitativ, dar cu o probabilitate mai ridicată spre finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie vor fi posibile și precipitații mixte (lapoviță și ninsori).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole