PROGNOZA METEO – Vești de la meteorologi pentru luna iulie. Cât de cald va fi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureșul a avut weekend-ul trecut parte de mai multe coduri de vreme rea, inclusiv două coduri Roșu pentru 4 localități din județ. A fost și cald  în județ, iar umezeala a fost destul de mare. Meteorologii vin acum cu prognoza pentru toată luna iulie. Astfel, în această săptămână valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi însă deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și la munte.

Pentru săptămâna viitoare, meteorologii ne spun că temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 17.07.2023 – 24.07.2023
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole