Prognoza meteo: Vreme rece in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va continua sa se raceasca din ce in ce mai mult in urmatoarele doua saptamani, mediile nocturne se vor situa sub zero grade Celsius in toate regiunile tarii, iar precipitatiile, in general mixte si sub forma de ninsoare, isi vor face aparitia mai ales spre finalul lunii noiembrie, se arata in prognoza meteorologica valabila pentru intervalul 24 noiembrie – 7 decembrie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza Agerpres.

In Maramures, vremea se va raci treptat pana in data de 28 noiembrie, avand drept rezultat scaderea mediei regionale a temperaturilor maxime, de la 5 grade la 3 grade si a celei a temperaturilor minime, de la—1 grad la—4 grade. In intervalul 29 noiembrie — 1 decembrie, regimul termic va fi normal, cu o medie regionala a valorilor maxime de 5-6 grade si a celor minime in jurul a—2 grade.

Pe parcursul celei de-a doua saptamani a intervalului de prognoza, valorile termice vor scadea usor si treptat, astfel incat mediile diurne vor cobori spre doua grade, iar cele nocturne spre—4 grade. Incepand cu 28 noiembrie, temporar se vor semnala ploi, lapovite si ninsori, in general slabe cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *