Program de lucru cu publicul prelungit la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru asigurarea capacitatii operationale de inregistrare si solutionarea a cererilor de eliberare ca documentelor de calatorie, prin Dispozitia domnului Adrian Petcu, Secretar de Stat pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului, s-a decis prelungirea programului de lucru cu publicul la serviciile publice comunitare, in perioada 24 iunie -16 august, intre orele 8.30 -18.30, informeaza Prefectura Maramures.

”Masura prelungirii programului de lucru cu publicul, in perioada de vara, reprezinta o masura organizatorica pentru eficientizarea activitatii, respectiv de crestere a calitatii serviciilor oferite de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures.

Analiza comparativa efectuata, prin raportare la numarul de cereri preluate in perioada 1 iunie – 20 iunie a.c., impune pentru evitarea aglomerarii la ghiseele serviciului prelungirea programului, dar si evitarea asteptarii a unei perioade mai indelungate de timp la ghisee, inclusiv la punctele de lucru mobile din municipiul Sighetu Marmatiei si orasul Borsa, conform programarilor online, in intervalul orar 10.00 -17.00″, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures isi desfasoara activitatea cu doua ghisee pentru programarile efectuate online pe platforma epasapoarte.ro, un ghiseu pentru eliberarea documentelor de calatorie, alte doua ghisee sunt deschise pentru programul de lucru cu publicul in functie de numarul de solicitari/ordine de la sediul institutiei de pe strada Aleea Scolii, respectiv cele doua puncte mobile din municipiul Sighetu Marmatiei si orasul Borsa. Zilnic, in medie, angajatii serviciului preiau aproximativ 120 de cereri pentru eliberarea pasaportului.

Cetatenii pot verifica stadiul cererii lor la adresa https://epasapoarte.ro/verifica/, existand posibilitatea ca acesta sa fie eliberat mai devreme decat termenul comunicat la depunerea solicitarii. Pentru a evita a fost introdusa posibilitatea expedierii pasaportului simplu electronic prin posta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole