Program de lucru special la Serviciul de Pasapoarte si Permise

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada sarbatorii crestine, Adormirea Maicii Domnului, respectiv al zilelor libere stabilite de Guvernul Romaniei, programul de lucru cu publicul al serviciilor publice comunitare se va desfasura in zilele de 14 si 15 august, astfel: Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures nu va avea program de lucru cu publicul.

Persoanele care au fost programate in sistem electronic, in data de 14 august, pentru preschimbarea permisului de conducere, inmatricularea autovehiculelor sau sustinerea examenelor in vederea dobandiri permisului de conducere se vor putea prezenta si vor fi solutionati favorabil de catre angajatii serviciului in zilele lucratoare, incepand cu data de 16 august.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures va avea program normal de lucru cu publicul, intre orele 8.30 – 16.30.

”Avand in vedere numarul mare de solicitari, angajatii vor prelua cererile persoanelor, in conformitate cu programarilor stabilite in sistem electronic. De asemenea, am decis deschiderea unei noi statii de lucru (ghiseu) pentru preluarea cererilor de obtinere a pasaportului temporar electronic si a pasaportului simplu electronic in sistem vechi, pe baza de bonuri de ordine.

Adresam rugamintea cetatenilor care se vor prezenta la acest ghiseu, in ziledle de 16, 23 si 30 august a.c., sa detina toate documentele necesare, inclusiv cele doveditarii achitarii taxei pentru eliberarea documentului de calatorie. O alta masura dispusa pentru eficentizarea serviciilor angajaailor in orasul Borsa a fost de preluare a documentelor la doua statii (ghisee) si de prelungire a programului de lucru cu doua ore pentru populatia din zona”, a declarat prefectul Vasile Moldovan. 

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole