Program special la ghiseele de inmatriculari pentru programul RABLA. Aici gasesti orarul

Anuntul a fost facut astazi, 19 mai 2017, de Institutia Prefectului de Maramures, dupa ce ieri, 18 mai a.c., a demarat programul RABLA.

In acest context, persoana fizica are la dispozitie un termen de maximum 30 de zile de la data emiterii notei de inscriere in care sa obtina certificatul de distrugere si certificatul de radiere.

Astfel, se preconizeaza o crestere progresiva a solicitarilor de radiere a vehiculelor care fac obiectul acestui program.

Pentru fluidizarea activitatilor conexe programului de innoire a parcului auto national, Serviciul Public de Inmatriculare a Vehiculelor Maramures va prelua cererile de radiere din programul RABLA si va elibera certificatele de radiere zilnic, incepând de luni, 22 mai, intre orele 15-16:30, la ghiseele de inmatriculari auto, situate pe Aleea Scolii nr. 1.

In situatia in care volumul de cereri nu se va putea rezolva in acest interval, programul va fi extins in functie de nevoi. Toate informatiile necesare vor fi afisate in incinta sediului Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2