PROGRAMARE FRF: Maramuresul, la vize in 19 februarie

PNL

Cluburile din Maramures care sunt afiliate la Federatia Romana de Fotbal (FRF) si participa la competitiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marti, 19 februarie 2019.

Incepand din luna ianuarie, Federatia Romana de Fotbal, prin Departamentul Competitii, organizeaza operatiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucatorii seniori si juniori participanti in competitiile organizate. Cluburile din Maramures care sunt afiliate la FRF si participa la competitiile organizate de FRF sunt programate pentru viza anuala in data de 19 februarie.

Pentru acordarea vizei anuale, cluburile solicitante trebuie sa prezinte la FRF urmatoarele documente:
a) Carnetele de legitimare ale jucatorilor amatori;
b) Licentele de jucatori profesionisti;
c) Tabelele nominale cu jucatorii, completate conform modelelor anexate mai jos, dar si pe site-ul FRF, in sectiunea Documente, la rubrica Formulare.
Aceste tabele sunt obligatorii si se vor completa pentru fiecare echipa a clubului in parte (seniori, juniori U19, juniori U17), absenta lor sau completarea lor fara respectarea formatului standard din modelul existent pe site-ul FRF, conducand la neacordarea vizelor. Dupa completare, tabelele vor fi transmise obligatoriu si in format electronic catre Departamentul Competitii la adresa vize@frf.ro.
d) Contractele incheiate cu jucatorii profesionisti (daca nu se afla in evidentele FRF);
e) Cerere de acordare a licentei pentru jucatorii amatori carora li se schimba statutul;
f) Chitanta de plata a taxei de viza anuala.

Informatii: AJFMM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2