Programarile la Inmatriculari si Pasapoarte se fac de acum pe internet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Internetul este din ce in ce mai vital existentei noastre. Nimic nu se mai poate face fara internet. Maramuresenii cunosc foarte bine aglomeratia care exista la primele ore ale diminetii la Permise Auto in fiecare zi lucratoare. Toata lumea vrea sa rezolve dimineata totul. Si asa apar cozile acelea faimoase, nervii, rabdarea unora fiind pusa la incercare. Numai ca de saptamana viitoare se anunta o schimbare. Programarile la Inmatriculari si Pasapoarte se vor face tot online, dupa cum au anuntat oficialii Prefecturii Maramures.

Pentru a evita aglomeratia la ghisee, incepand cu data de 12 februarie 2017, programarile la Serviciul Permise si Inmatriculari se fac exclusiv online, la adresa www.programari.prefecturamaramures.ro. De asemenea, la aceeasi adresa se fac programari online si la Serviciul Pasapoarte.

Sistemul face programari in zilele lucratoare, in timpul programului de lucru (luni – miercuri: 8,30 – 16,30, joi: 8,30 – 18,30, cu pauza de masa intre orele 12,30 – 13; vineri: 8,30 – 13,30), in ordinea inscrierii. Pentru acest lucru, cetatenii trebuie sa aleaga serviciul pe care il doresc si sa introduca cateva date personale (nume, prenume si, dupa caz, CNP, seria si numarul cartii de identitate, seria sasiului masinii). In final, sistemul afiseaza bonul de ordine. Cetatenii se vor prezenta la ghiseu in ziua si la ora trecute pe bon.

“Ne dorim ca, astfel, serviciile noastre sa fie oferite in mod civilizat, iar maramuresenii sa isi rezolve problemele fara a intampina neplaceri. Respectam cetatenii, intelegem ca timpul lor este pretios si ii indemnam sa foloseasca cu incredere aceasta noua modalitate de obtinere a programarilor. Precizam ca este absolut necesar ca datele personale inscrise in sistem sa fie cele reale ale persoanei care se va prezenta la ghiseu”, au anuntat cei de la Prefectura Maramures.

Ziarmm

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2