Programe destinate marilor arsi si altor patologii majore, printre prioritatile Ministerului Sanatatii in 2016

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pacient colectivBugetul alocat Ministerului Sanatatii in anul 2016 este cu 16% mai mare fata de anul precedent, reprezentantii institutiei avand ca prioritati dezvoltarea de programe noi destinate marilor arsi si altor patologii majore, informeaza AGERPRES.

„O prioritate in anul 2016 o constituie consolidarea pachetului de actiuni prioritate prin introducerea unor programe noi, destinate marilor arsi si altor patologii majore. De asemenea, se urmareste dezvoltarea sistemului de urgente intraspitalicesti pentru cresterea calitatii serviciilor de ingrijire a marilor urgente in perioada critica si post-critica”, a declarat, pentru AGERPRES, consilierul ministrului Sanatatii, Mihaela Tanase.

Potrivit acesteia, anul viitor va fi lansat Programul National pentru Arsi, cu o pondere de aproximativ 10% din totalul alocarilor pentru programe nationale, program care va fi dublat de un acord cu Banca Mondiala, prin care se vor constitui patru centre de arsi — la Iasi, Targu Mures, Timisoara, Bucuresti.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2