PROGRAME SPECIALE – Zonele din Maramureș unde găsești cel mai greu un loc de muncă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Având în vedere disparitățile județului în domeniul ocupării forței de muncă, precum și situația socio-economică specifică unor zone ale județului, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș monitorizează și implementează două programe speciale, respectiv Programul  60 – special pentru localități din mediul urban  și Programul 155  -special pentru localități din mediul rural.

Potrivit AJOFM Maramureș, „programele sunt  destinate creșterii șanselor de ocupare pentru persoanele fără loc de muncă din zona rurală (Băiuț, Valea Chioarului, Coroieni, Poienile de sub Munte și pentru localitățile din mediul urban, Cavnic și Ulmeni)”.

„Ca urmare a implementării Programului 60, special pentru localități din mediul urban, în primul semestru al anului 2021s-au încadrat 40 persoane din care 24 persoane în Cavnic și 16 persoane în Ulmeni. Prin  Programul 155 – special de ocupare pentru localități din mediul rural, în perioada de referință, au fost încadrate în muncă 48 de persoane (Băiuț – 12 ,Valea Chioarului- 18, Coroieni- 8 și 10 din Poienile de sub Munte)”, precizează AJOFM Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2