Programul spectacolelor la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 17-22 octombrie

PNL

Saptamana viitoare aduce la Teatrul Municipal Baia Mare un maraton teatral, fiind programate sapte spectacole dedicate tuturor categoriilor de varsta.

Marti 17 octombrie si joi 19 octombrie, de la ora 19.00 este programat spectacolul ”Mana Moarta” regia Victor Olahut, montat in premiera nationala la Teatrul Municipal Baia Mare, spectacol in care iubitorii de teatru vor descoperi sase barbati care aleg sa isi traiasca viata in lumea primejdioasa si nesigura a jocurilor de noroc.

Miercuri 18 octombrie, de la ora 19.00 il veti cunoaste pe ”Edmond”, intr-un spectacol regizat de Andrei Dinu, care spune povestea unui om hotarat sa o ia de la capat atunci cand oboseala, rutina si visele spulberate il coplesesc.
Vineri 20 octombrie, la ora 19.00, la Sala Studio va avea loc premiera spectacolului ”Plex”, in regia si interpretarea actorilor Andrei Dinu si Andrei Stan, care la fiecare reprezentatie vor avea cate un invitat special, aducand cu acest spectacol un plus de inovatie in repertoriul Teatrului Municipal Baia Mare.

Sambata 21 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la Teatrul de Papusi, la spectacolul ”Fata babei si fata mosneagului”, regia Claudia Revan. Celebra poveste, transpusa scenic de actorii-papusari, aduce in fata noastra o cautare initiatica a Binelui, intreprinsa de Fata mosneagului, alungata de acasa de mama sa vitrega si de fata acesteia.

Tot sambata, pe inserate, de la ora 19.00 este programat”Prah”, regia Catalin Mardale, o comedie amara despre un cuplu care duce o viata plina de lipsuri, dar atunci cand cei doi soti castiga marele premiu la loterie, perspectiva imbogatirii peste noapte ii arunca intr-un haos existential si comunicational.

Saptamana teatrala se incheie duminica 22 octombrie, ora 19.00 cu one-man-show-ul ”Agamemnon”, regia Bogdan Palie, in interpretarea de succes a actorului Dragos Calin, un spectacol contemporan despre consumul excesiv al omului modern, care fiind orbit de ideea de a acumula si a avea cat mai mult, uita sa traiasca cu adevarat.

Pret bilete: 15 lei intreg/ 10 lei cu reducere / 5 lei spectacolele de la Teatrul de Papusi.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1