Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 11-18 ianuarie

PNL

Vineri, 11 ianuarie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul Mr. Schrodinger, cea mai recenta premiera a Teatrului Municipal Baia Mare, regizat de Andrei Dinu, inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe.

”Simti ca nu mai ai aer, ca rutina iti da viata peste cap? Simti ca esti inconjurat de ziduri din toate partile si nu ai nicio portita de scapare? Atunci, cu siguranta, faci parte din Corporatia Schrodinger…” (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!) Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 90 minute (fara pauza)

Sambata, 12 ianuarie, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul pentru copii “Gulliver in Tara Papusilor”, care se va juca la Sala Teatrului de Papusi. Jucausa si antrenanta povestea este adresata cu mare succes copiilor de varsta mica. Este un spectacol interactiv, unde copiii sunt invitati sa intre in minunata lume a lui Gulliver. Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Sambata, 12 ianuarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Top, o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!) Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 130 minute (fara pauza)

Duminica 13 ianuarie, de la ora 19.00, sunteti invitati la spectacolul ”POVESTI DIN BUCATARIE”, spectacol realizat dupa metoda ”devised theatre”, in regia lui Cristian Ban. Spectacolul isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria copilariei fiecaruia dintre noi. Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 90 minute (fara pauza)

Marti, 15 ianuarie, de la ora 17.00, sunteti invitati la spectacolul ”POVESTI DIN BUCATARIE”, spectacol realizat dupa metoda ”devised theatre”, in regia lui Cristian Ban. Spectacolul isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria copilariei fiecaruia dintre noi. Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 90 minute (fara pauza)

Marti, 15 ianuarie, de la ora 21.00, se va juca spectacolul Mr. Schrodinger, cea mai recenta premiera a Teatrului Municipal Baia Mare, regizat de Andrei Dinu, inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe. ”Simti ca nu mai ai aer, ca rutina iti da viata peste cap? Simti ca esti inconjurat de ziduri din toate partile si nu ai nicio portita de scapare? Atunci, cu siguranta, faci parte din Corporatia Schrodinger…” (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!)
Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 90 minute (fara pauza)

Joi, 17 ianuarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Top, o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!) Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 130 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:
Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminica: 18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1