Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 18 – 23 mai

Marți, 18 mai, de la ora 19.00, secția Revistă a Teatrului Municipal Baia Mare vă invită la spectacolul DINCOLO DE TIMP ȘI GENERAȚII (Dueluri amicale în duete muzicale) o serie de dialoguri muzicale și coregrafice, care aduc împreună artiști cu vârste și stiluri diferite, într-un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

 Miercuri, 19 mai, de la ora 19.00, ne reîntâlnim cu minunatele doamne din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu.

Spectacolul ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Vineri, 21 mai, de la ora 19.00, are loc spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.

Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială.” (Iulian Bulancea)

Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 22 mai și duminică, 23 mai, de la ora 11.00, vă invităm la spectacolul pentru copii ALBĂ CA ZĂPADA, care se va juca la sediul Teatrului de Păpuși.

Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reusit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânar prinț își face apariția pentru a o salva.

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Sâmbătă, 22 mai, de la ora 19.00, vă invităm la cea de-a cincea premieră a acestui an, spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda.

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 23 mai, de la ora 19.00, ne reîntâlnim cu spectacolul ”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală.  Durata: 90 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

ZiarMM 

Credit foto: Roland Strebeli

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu