Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 19 – 24 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți și miercuri, 19 și 20 octombrie, de la ora 17.00, publicul este invitat la spectacolul DEKAROOM, regia artistică Andrei Dinu și Raul Hotcaș, care propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din teatru, o altfel de zi a ușilor  deschise, în care publicul va descoperi locuri  misterioase  și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite.

Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs.

Din distribuție fac parte Ioan Costin, Rodica Pașca, Carmen Bulancea, Inna Andriuca, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Matei Miclea, Izabela Tsujimoto.

Durata: 120 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul GULLIVER ÎN ȚARA PĂPUȘILOR de I. Penev, regia Eugen Câmpeanu și Aurel Bălăneanu.

Jucăuşă şi antrenantă, povestea este adresată copiilor de vârstă mică. Este un spectacol interactiv, unde copiii sunt invitaţi să intre în minunata lume a lui Gulliver.

Din distribuție fac parte actorii Camelia Strat, Iulian Bulancea, Liliana Voș, Vlad Crișan, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 de minute / Preț bilet: 7 lei.

 Sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 19.00, are loc o nouă reprezentație a spectacolului de improvizație IMPROJOKER, regia artistică Mihaela Sîrbu.

”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta e un atu pentru spectacol!

Vor improviza Andrei Dinu, Alexandra Vanci, Eduard Bîndiu, Mircea Gligor, Alex Macavei și Petru Damșa.

Spectacolul se va juca în sala mare a Teatrului Municipal. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 24 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul NEVROZELE SEXUALE ALE PĂRINȚILOR NOȘTRI de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve.

”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.”

(Ana Liliana Ilea)

Din distribuție fac parte Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală.  Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși, 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

 Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

ZiarMM 

Credit foto: Teo Molnar

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole