Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 2-8 aprilie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Doua spectacole vor avea loc saptamana viitoare la Teatrul Municipal Baia Mare. Redam mai jos descrierea acestora facuta de institutia de cultura. 

Marti, 3 aprilie, de la ora 19.00, ne intalnim la sala studio cu un spectacol care va va tine cu sufletul la gura: CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olahut.

Atunci cand bautura iti ia mintile, jocul inchipuirilor s-ar putea sa-ti joace feste! A doua zi s-ar putea sa descoperi ca esti un “criminal”.

Joi, 5 aprilie, de la ora 19.00, tot in sala studio se va juca spectacolul AGAMEMNON, de Rodrigo Garcia, regia Bogdan Palie.

Este mai bine pentru tine ca toata viata sa te lasi asaltat de bunuri de tot felul pentru a-ti creste prestigiul de sine, sa intri in supermarket-uri si sa iesi de acolo doldora de produse alimentare si odata ajuns acasa sa constati ca sunt inutile in cea mai mare parte? Tu decizi.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00.

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *