Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22-26 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 22 septembrie, de la ora 19.00, pe scena mare se joacă spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș, Adriana Covaci.

Spectacolul ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

 Joi, 23 septembrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu.  Din distribuție fac parte actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” (Ana Liliana Ilea)

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 130 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 25 septembrie și duminică, 26 septembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul DEGETUL POZNAȘ, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea și Liliana Voș.

”În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia. Prietenul ei cel mai bun, ursulețul de pluș, o va însoți în aventura, ce o va purta în casa unui magician, în coliba unei vrăjitoare și în grădina unui marțian.

Dar, ca în mai toate poveștile, zâna cea bună va fi cea care-i va îndeplini dorința: regăsirea degetului poznaș.” (Alina Diciuc)

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

 NOI REGULI DE ACCES

 Începând de marți, 21 septembrie, ora 20.00, potrivit hotărârii CJSU, care a stabilit măsurile care trebuie respectate în localitățile unde rata de incidență este mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori și mai mică sau egală de 6 cazuri la 1000 de locuitori, cum este cazul orașului nostru, accesul la spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare și a Teatrului de Păpuși va fi permis cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar:

  • persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare ;
  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore ;
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
  • obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 6 ani.

Hotărârea CJSU poate fi consultată aici : https://mm.prefectura.mai.gov.ro/cjsu-a-stabilit-masurile-care-trebuie-respectate-in-unitatile-administrativ-teritoriale-unde-rata-de-incidenta-este-mai-mare-de-3-cazuri-la-1000-de-locuitori-si-mai-mica-sau-egala-de-6-cazuri-la-1000/

Triajul epidemiologic se efectuează în continuare, iar la intrarea în teatru, verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului prezentat va fi verificată prin aplicația mobilă «Check DCC».

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2