Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 22-27 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 22-27 octombrie, la Teatrul Municipal se vor derula urmatoarele spectacole:

Marti, 23 octombrie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul EDMOND, de David Mamet, in regia lui Andrei Dinu. Pentru regia acestui spectacol, Andrei Dinu a fost nominalizat in cadrul Galei Premiilor UNITER, la sectiunea ”Debut”. In spectacol veti putea urmari povestea de viata a unui om hotarat sa o ia de la capat atunci cand oboseala, rutina si visele spulberate il coplesesc. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani !!! )

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 110 minute (fara pauza)

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 19.00, ne intalnim la sala studio cu un spectacol care va va tine cu sufletul la gura: CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olahut. Atunci cand bautura iti ia mintile, jocul inchipuirilor s-ar putea sa-ti joace feste! A doua zi s-ar putea sa descoperi ca esti un “criminal”.

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 70 minute (fara pauza)

Vineri, 26 octombrie, de la ora 19.00, are loc spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Majeri. Tinerii absolventi, care si-au dat ultimul examen inaintea incheierii studiilor liceale, vin intr-o vizita neasteptata acasa la profesoara lor. Nimanui nu-i trece prin gand ca aceasta intamplare ar putea lua o turnura imprevizibila.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 80 minute (fara pauza)

Sambata, 27 octombrie, de la ora 11.00, copiii sunt invitati la o intalnire cu Punguta cu doi bani. Spectacolul prezinta peripetiile unui cocos izgonit de-acasa, fiindca nu facea oua. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea papusilor ale caror dimensiuni cresc si descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului …sau pur si simplu, importanta unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator.

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Sambata, 27 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio, se joaca spectacolul ”URSUL”, dupa A. P. Cehov, regia Doru Farte. Veti descoperi viata vaduvei Elena Nicolaevna Popova, care si-a iubit foarte mult sotul, dar care traieste retrasa si adanc atasata de amintirea acestuia. Servitorul ei credincios, Luka, incearca in fel si chip sa o readuca la „viata”, dar, aparent, fara nicio speranta. Asta, pana cand apare tanarul mosier Smirnov.

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 60 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2