Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 22-31 ianuarie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 22 ianuarie, de la ora 19.00, se desfasoara spectacolul de improvizatie ”ImproJoker”, prima premiera a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitica ii apartine Mihaelei Sirbu. Spectacolul se joaca la sala studio, iar durata este de 75 minute (fara pauza).

Sambata, 25 ianuarie, de la ora 11.00, copiii, parintii si bunicii sunt asteptati sa urmareasca spectacolul MUZICANTII DIN BREMEN, dupa Fratii Grimm, regia Ciprian Hutanu. Spectacolul se joaca la sala de papusi. Durata este de 60 minute (fara pauza).

Duminica, 26 ianuarie, de la ora 19.00, are loc spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Valu. Spectacolul se joaca cu publicul in sala. Durata este de 80 minute (fara pauza).

Despre piesa: ”Rinocerii, probabil cea mai autobiografica piesa a lui Eugène Ionesco, vorbeste despre dezumanizarea si bestializarea societatii prin intermediul indoctrinarii si fanatismul doctrinar. Daca initial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazista, semnificatia acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolata catre toate formele de fanatism si indoctrinare politica sau sociala.”

Vineri, 31 ianuarie, de la ora 19.00, actorii vor juca spectacolul SUICIDAL, dupa texte de Luigi Pirandello, regizat de baimareanul Norbert Boda.

SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateze si cu seriozitate dramele si povestile personajelor.

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata este de 90 minute (fara pauza).

Pana la 1 februarie, pretul biletelor la spectacolele teatrului sunt: 5 lei ( 10 lei premiera) la sectia Papusi , 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2