Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 26-31 mai

PNL

In perioada 26-31 mai, la Teatrul Municipal Baia Mare vor avea loc mai multe spectacole. Redam mai jos descrierea acestora, potrivit institutiei de cultura.

Sambata, 26 mai, de la orele 10.00 si 11.30, va asteptam la Teatrul de Papusi sa vizionati spectacolul CLOVNII IN VACANTA, in care veti cunoaste doi clovni si veti trai impreuna cu ei intamplarile si experientele lor de o viata, presarate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stangace sau melancolice, dar cu siguranta pline de viata.

Sambata, 26 mai, de la ora 19.00, nu ratati o seara reconfortanta, vizionand spectacolul de revista         UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, consultant de specialitate Papp Zoltan. Reprezentatia seduce prin dialoguri surprinzatoare si ironii subtile, prin interpretarile inspirate ale solistilor vocali si prin valentele coregrafice ale corpului de balet, de la dansul contemporan la french cancan.

Marti, 29 mai, de la ora 19.00, va invitam la spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Majeri. Tinerii absolventi, care si-au dat ultimul examen inaintea incheierii studiilor liceale, vin intr-o vizita neasteptata acasa la profesoara lor. Nimanui nu-i trece prin gand ca aceasta intamplare ar putea lua o turnura imprevizibila.

 ­­­­­­­­­­­Miercuri, 30 mai, de la ora 19.00, va invitam la proiectia filmului PADUREA CORBILOR, IN MEMORIAM GHEORGHE DINU. Intrarea este libera! ( in limita locurilor disponibile).

Gheorghe Dinu a debutat in cinematografie filmand alaturi de importanti regizori romani, printre care s-a aflat si regretatul Sergiu Nicolaescu. A fost membru in Uniunea Cineastilor.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1