Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 9-15 septembrie

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In perioada 9-15 septembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare au loc mai multe spectacole, dupa cum urmeaza (descrierea acestora apartine institutiei de cultura):

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 19.00, va asteptam la spectacolul ”Rinocerii” de Eugene Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Valu.

”Rinocerii, probabil cea mai autobiografica piesa a lui Eugene Ionesco, vorbeste despre dezumanizarea si bestializarea societatii prin intermediul indoctrinarii si fanatismul doctrinar. Daca initial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazista, semnificatia acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolata catre toate formele de fanatism si indoctrinare politica sau sociala. ”

Spectacolul se joaca cu publicul in sala. Durata: 80 minute (fara pauza)

Vineri, 13 septembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de
Dejan Dukovski, regia Marcel Top, o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 130 minute (fara pauza)

Sambata, 14 septembrie, de la ora 11.00, ii invitam pe copii la o intalnire cu ”Cenusareasa”, una dintre cele mai indragite si cunoscute povesti ale copilariei, de Fratii Grimm. Cum se va descurca micuta copila careia i-a murit mama si care trebuie sa indure toate nedreptatile cauzate de mama vitrega si fiicele acesteia, si cine vor fi cei care o vor sustine pe Cenusareasa sa treaca cu bine peste toate situatiile nedrepte si umilinta la care este supusa?
Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Sambata, 14 septembrie, de la ora 19.00, va invitam la spectacolul SUICIDAL, dupa texte de Luigi Pirandello, regizat de baimareanul Norbert Boda. SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show ”dedicat exclusiv sinuciderii. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateaza si cu seriozitate dramele si povestile personajelor.

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 90 minute (fara pauza)

Duminica, 15 septembrie, de la ora 19.00, va invitam la spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Majeri. Tinerii absolventi, care si-au dat ultimul examen inaintea incheierii studiilor liceale, vin intr-o vizita neasteptata acasa la profesoara lor. Nimanui nu-i trece prin gand ca aceasta intamplare ar putea lua o turnura imprevizibila.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 80 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.
Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:
Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminica: 18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1