Programului Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 28 martie – 2 aprilie

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Primul eveniment al saptamanii, la Teatrul Municipal, este organizat marti 28 martie si este vorba despre expozitia de pictura realizata de Grup 7, un grup creat in anul 2014 din 7 studenti (pe atunci anul III- Licenta) ai UTCN- Centrul Universitar Nord Baia Mare, Facultatea de Arte Plastice – Pictura, clasa profesor Ioan Anghel Negrean.

Expozitia va incepe la ora 18.30 si va avea loc  in foaierul Teatrului.

Tot marti, de la ora 19.00, este programat spectacolul  ZORBA’S DIONYSOS, regia Marcel Top, un spectacol care reda intamplari si fapte din viata neasemuita a legendarului Zorbas, figura dionisiaca de grec adevarat ce a adunat in jurul sau personaje pitoresti, pe care le-a invatat sa iubeasca viata si sa inteleaga moartea.

Miercuri 29 aprilie, la ora 19.00 este programat ALBASTRU. GALBEN. ROSU, text si regie Radu Macrinici, un spectacol  care invita spectatorii, la mai bine de un sfert de veac de la Revolutia Romana, sa isi aduca aminte de ceea ce s-a-ntamplat in acele zile si, mai ales, la ceea ce s-ar fi putut intampla cu noi, daca n-ar fi existat acei „frumosi nebuni ai strazilor”.

Joi 30 aprilie, de la ora 19.00, veti putea urmari in spectacolul PRAH, regia Catalin Mardale, un cuplu caruia viata i-a fost data peste cap dupa castigarea unei sume imense la loterie.

Weekend-ul aduce la Sala Mare a Teatrului, doua spectacole cu mare succes la public. Vineri 31 martie, de la ora 19.00 va avea loc comedia PURICELE IN URECHE, regia Gelu Badea, in care predomina comicul de situatie, iar situatiile cu cat sunt mai incurcate, cu atat devin mai verosimile.

Saptamana se incheie duminica 2 aprilie, cu spectacolul TIGANIADA, regia Sorin Militaru, cu incepere la ora 19.00. TABARA-TIGANILOR  este bulversata de disparitia cuplului Parpanghel – Romica si incepe astfel, o calatorie magica a celor doi protagonisti, cu peripetii dincolo de intelegerea mintii umane.

Sambata 1 aprilie, de la ora 11.00, va avea loc prima PREMIERA a sectiei Papusi din aceasta stagiune. Este vorba despre premiera spectacolului FATA BABEI SI FATA MOSNEAGULUI, regia Claudia Revan, iar cei mici sunt asteptati intr-un numar cat mai mare, pentru a se bucura de o noua poveste spusa de actorii teatrului.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1