Proiect de doua milioane de franci pentru romii de pe Craica

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Prefectul Anton Rohian a convocat miercuri, 5 noiembrie, o intalnire cu reprezentantii Asociatiei CARITAS Satu Mare, Attila Kosa – director de servicii sociale, Orsolya Fulop – coordonator proiect si Thomas Hackl – reprezentant CARITAS Elvetia in Romania si Cristina Moldovan – inspector pe problemele romilor din cadrul Institutiei Prefectului, judetul Maramures.

Asociatia CARITAS Satu Mare implementeaza proiectul „Imbunatatirea conditiilor de trai ale romilor si romanilor care traiesc in conditii sociale dificile din regiunea Satu Mare si Maramures”, avand ca grup tinta persoanele de etnie roma care locuiesc in cartierul Craica din municipiul Baia Mare.

Proiectul este in valoare de peste 2 milioane de franci elvetieni, se va derula pe o perioada de patru ani si este finantat de guvernul Confederatiei Elvetiene.

Scopul intalnirii a fost acela de a analiza modul in care se deruleaza activitatile cuprinse in proiect, axandu-se in mod special pe capitolul „Educatie”.

A fost stabilita si o intalnire cu copiii care beneficiaza de activitatile derulate in cadrul proiectului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Bogdan

    Incredibil, cat spala bani UE pe spatele etniei. 2 milioane franci pe educatie.S-ar putea face vreo 50 de case de banii astia si educatia se poate face prin ONG-uri, prin voluntariat, etc.Jenant, de rasul curcii

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1