PROIECT FINALIZAT – After School la Școala Gimnazială „Dragoș Vodă” din Moisei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Începând cu prima zi a noului an școlar, profesorii/învățătorii, împreună cu copiii, se pot bucura de noua clădire de tip After School de la Școala Gimnazială ”Dragoș Vodă” din Moisei, din cadrul proiectului ”Înființarea si Dotarea unei Infrastructuri de tip After School în comuna Moisei, Județul Maramureș” sursa de finanțare – AFIR, valoarea contractului fiind de 1.133.719,64 lei.
„În spatele proiectului întitulat ”Înființarea si Dotarea unei Infrastructuri de tip After School în comuna Moisei, Județul Maramureș” stă o muncă enormă în care multă lume a conlucrat pentru un scop comun, și anume dezvoltarea copiilor noștri. Pe lângă sprijinul învățării oferă și multe alte activități de îmbogățire a cunoștințelor care îmbunătățește performanța învățăturii.
Așadar, cei care doriți, în special părinții care lucrează și nu pot sta cu cei mici imediat după ce aceștia finalizează programul de școală, sunteți așteptați pentru înscrieri la Secretariatul Școlii Gimnaziale „Dragoș Vodă” Moisei, până în data de 16.09.2021 între orele 08:00 – 14:00! Întreținerea, curățenia (femeia de serviciu), plată utilităților (căldura, curent, internet s.a.) va fi suportată în totalitate de Administrația Publică Locală care face tot posibilul să susțină proiectul After School”, arată primarul Grigore Tomoiagă.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole