Proiect inedit: Biro Emeric va fi pe scena Teatrului Municipal Baia Mare alaturi de actorii piesei “Povesti din bucatarie”

Reclame home 1
Reclame home 1

De Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, ASSOC Baia Mare, in parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare si DGASPC Maramures, invita baimarenii la un proiect artistic inedit, care va aduce in lumina reflectoarelor problema tinerilor cu handicap, preocuparile, grijile si visele lor.

“Portavocea persoanelor cu dizabilitati va fi una din randul lor. Biro Emeric, Imi cum il striga familia si colegii din Asociatia ASSOC, va urca pe scena alaturi de actorii piesei “Povesti din bucatarie”. Imi isi va spune amintirile, iar lumea din sala va putea sa afle de la el cum e sa cresti si sa traiesti cu un handicap.
Partenerii proiectului artistic si-au propus sa puna in valoare talentul persoanelor cu dizabilitati, care, de cele mai multe ori, traiesc departe de ochii lumii si nu sunt in prim plan”, se precizeaza in comunicatul transmis, astazi, de Teatrul Municipal Baia Mare.

Spectacolul va avea loc in 4 decembrie, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului Municipal si face parte din programul “Baia Mare – Capitala Tineretului din Romania”. Pretul unui bilet va fi redus la 10 lei, de la 15 lei. Rezervarile se pot face la numarul de telefo 0736 216 437, de luni – Vineri intre orele 11.00 – 16.00 si sambata in intervalul 12.00 – 13.00, sau pe email: rezervari@teatrulbm.ro . Rezervarile se pot ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, iar in ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari.

Informatii furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2