Proiect privind formarea politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si circulatiei rutiere, in dezbatere

PNL

Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publica, miercuri, proiectul privind formarea initiala, in anul 2018, in institutiile de formare ale MAI a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere, informeaza un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, textul proiectului de act normativ este afisat si poate fi consultat pe pagina de internet a institutiei – www.mai.gov.ro -, la sectiunea Transparenta decizionala, precum si la Centrul de Relatii cu Publicul al MAI, din Piata Revolutiei nr. 1 A, sector 1, Bucuresti. Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate pot fi transmise in termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicarii anuntului, pe adresa de email dgj_transparenta@mai.gov.ro.

Prin proiectul de act normativ urmeaza a se reglementa stabilirea numarului de locuri si a perioadelor in care se desfasoara programele de formare initiala a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere si a celor care ocupa functii de conducere (modulul de management); stabilirea institutiilor de formare ale Ministerului Afacerilor Interne organizatoare si repartizarea numarului de locuri pentru fiecare in parte; stabilirea cuantumului cheltuielilor de scolarizare/ cursant/ program de formare initiala/ modul de management.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1