Proiect: Site dedicat economiei sociale

Reclame home 1
Reclame home 1

Internet-IPv6In cadrul proiectului “Pasi spre incluziunea profesionala prin dezvoltarea economiei sociale“ POSDRU/173/6.1/S/148909, desfasurat de Comuna Farcasa, in calitate de Solicitant, a fost finalizat site-ul web www.BursaEconomieiSociale.ro

Bursa EconomieiSociale.ro este o pagina web dedicata Structurilor de Economie Sociala pentru promovarea lor si a produselor si serviciilor pe care le ofera.

Dorim sa facilitam accesul tuturor la informatii de contact, poze, misiunea si viziunea acestor intreprinderi pentru a dezvolta conceptul de economie sociala, pentru a creste vizibilitatea produselor si serviciilor realizate si pentru a le usura accesul pe piata libera.

Scopul principal al economiei sociale, in comparatie cu scopul economiei de piata, nu este obtinerea de profit, ci consta in imbunatatirea conditiilor de viata si oferirea de noi oportunitati pentru persoanele dezavantajate sau facand parte din categorii vulnerabile. Astfel, in cadrul acestui proiect vor fi infiintate 11 structuri ale economiei sociale cu diverse domenii de activitate, cuprinse intr-o baza de date online alaturi de celelalte structuri existente pe piata, in scopul facilitarii cooperarii si dezvoltarii SES-urilor la nivel national.

In acelasi timp, intreprinderile de economie sociala joaca un rol important in sprijinirea obiectivelor stabilite prin politicile guvernamentale, astfel:
• ajutand la cresterea productivitatii si competitivitatii;
• contribuind la dezvoltarea unei societati inclusive si participative;
• incurajand si abilitand membrii comunitatii sa participe la rezolvarea unor probleme locale;
• oferind o noua modalitate de furnizare a serviciilor publice.

Prin www.BursaEconomieiSociale.ro toate Structurile de Economie Sociala beneficiaza gratuit de pachete premium de promovare si acces la informatii despre potentialii clienti si beneficiari de servicii.

Din punct de vedere tehnic, site-ul web este unul usor de utilizat si are o functie de baza de motor de cautare care va permite cu usurinta gasirea ses-urilor cautate sau a produselor necesare, sortate in functie de preferinte.

Pentru managerii de structuri de economie sociala, site-ul permite crearea de conturi de manageri si adaugarea atat a structurii cat si a informatiilor de contact, materiale promotionale, imagini, video etc.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniu Major de Interventie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.

Partenerii proiectului:
Solicitant : Comuna Farcasa
Partener 1: Fundatia Solidaritate si Speranta
Partener 2: Comuna Oarta de Jos
Partener 3: Asociatia Active Thinking – ACT
Partener 4: Asociatia Profesionala de Resurse in Dezvoltarea Comunitara

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole