Proiectie de film in aer liber, la Zilele Orasului Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sfarsitul de saptamana se anunta unul plin pentru Baia Sprie. Orasul de la poalele Gutaiului se pregateste de sarbatoare. Una mai deosebita in acest an, cu un specific aparte. Se pleaca de la ideea de a darui, spun organizatorii, iar atunci cand oferi, nu poti sa dai cu adevarat decat din suflet.

Dar pentru a simti asta, trebuie sa luati parte la Zilele Orasului Baia Sprie, editia 2018. Gandit pentru zilele de sambata si duminica, programul a fost reconfigurat, datorita numarului mare de evenimente, astfel ca sarbatoarea va incepe mai repede, inca din cursul zilei de vineri, 17 august. „O seara intre prieteni” va aduce o serie de activitati si momente dedicate cu precadere copiilor si tinerilor. Intre acestea se vor regasi ateliere de creatie, un colt de lectura, o expozitie foto, jocuri de societate, karaoke, photobooth, face painting si alte activitati recreative.

Atmosfera relaxanta pe care si-o doresc cei care gestioneaza buna desfasurare a evenimentului va fi intregita de vizionarea in aer liber a unei productii cinematografice oferite de echipa „Povesti sub stele”, la care toti aceia care doresc sa asiste sunt asteptati cu drag.

Iar daca au si o patura, se vor simti si mai confortabil. Manifestarile de vineri, incep la ora 17.00, vizionarea filmului fiind programata pentru ora 21.30, in centrul istoric al orasului. Toti aceia care doresc sa initieze o activitate creativa si recreativa sunt asteptati sa contacteze echipa Centrului de Informare si Promovare Turistica Baia Sprie, pentru a afla mai multe detalii

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2