Proiectil din al Doilea Razboi Mondial gasit in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un proiectil din cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasit pe strada Fabricii din Baia Mare de mai multi muncitori care lucrau la drumul din zona.

Proiectilul a fost adus din Sighet deoarece a fost gasit tocmai in balastrul cu care se muncea acolo.

„Noi am fost sesizati telefonic despre posibilitatea existentei unui proiectil din al Doilea Razboi Mondial in zona strazii Fabricii din Baia Mare. Ne-am deplasat la fata locului cu cei de la Politia Locala, am constatat existenta acestui proiectil, am anuntat ISU. Pana la sosirea pompierilor militari a fost izolata zona, pentru ca aici se faceau lucrari la drum.

Muncitorii care l-au identificat ne-au spus ca a fost gasit in balastru, pe care l-au adus de la Sighet. Probabil ca firma care exploata balastierele pe Tisa l-a incarcat in masina fara sa observe”, a spus Dan Buca, consilier pe probleme de situatii de urgenta in cadrul Primariei Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

 1. Citzenu

  Nu am destule informații dar din cele existente în articol pot deduce următoarele:
  1) În Baia Mare se lucrează la un drum pe strada Fabricii, – deduc că este o investiție a administrației publice, deci pe bani publici și probabil ceva fonduri UE
  2) Bomba a fost adusă din greșeală împreună cu balastrul dintr-o balastieră din jurul Sighetului de pe cursul râului Tisa, – înțeleg că balastrul necesar unei fundații de drum se aduce din Sighet ???? peste Gutâi ??? câteva mii de tone probabil? Trebuie să redefinim randamentul și eficiența economică ??? Cine a putut aproba un astfel de plan economic? sau mai bine să întreb cine profită de pe urma acesteia?
  PS: bănuiesc că doar câteva rabe de aduc din Sighet, că așa scrie în proiect , iar restul din Săbișa, diferența de motorină economisită va intra în campanie electorală 🙂

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2