Proiectil neexplodat gasit in Lucacesti

home camp2
home camp2
home camp2

Pompierii maramureseni au intervenit in acest weekend la 13 situatii de urgenta, din care 6 au fost interventii pentru lichidarea incendiilor de vegetatie uscata. In total au ars circa 12 hectare de vegetatie in localitatile Somcuta Mare, Tautii Magheraus, Finteusu Mare, Recea, Baia Mare si Valea Chioarului.

Vineri, 13 septembrie, echipa pirotehnica din cadrul Detasamentului Baia Mare a fost chemata sa ridice un proiectil neexplodat in localitatea Lucacesti.

Elementul de munitie a fost ridicat si depozitat in siguranta pentru a fi distrus. Tot vineri, pompierii din Somcuta Mare au intervenit in Chelinta, unde un autoturism a luat foc. Flacarile au distrus bordul si plafonul autoturismului. Militarii baimareni au fost chemati sa lichideze un incendiu izbucnit intr-un apartament in Baia Mare. In urma incendiului a ars doar mancarea dintr-o oala uita pe aragaz.

Sambata, 14 septembrie, pompierii baimareni au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 100 kg de deseuri pe bulevardul Unirii.

Duminica, 15 septembrie, pompierii din Targu Lapus au intervenit, alaturi de SVSU Vima Mica, la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars circa 120 de tone de fan, 250 de metri liniari de scandura si 80 de metri patrati de acoperis din lemn.

Pe strada Florilor din Baia Mare, pompierii baimareni au intervenit de urgenta la un apartament, unde in bucatarie a izbucnit un incendiu. Flacarile au distrus un frigider, o masa si doua scaune. Tot ieri, la Seini, a izbucnit un incendiu la 3 adaposturi de animale. Au ars cele trei adaposturi din lemn, pe o suprafata de circa 1480 de metri patrati.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *