Proiectul „Baia Mare curata” continua si in acest an

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul „Baia Mare curata” continua si in acest an. Peste 400 de voluntari au raspuns pozitv  intiativei lansate de Garda Ecologica Baia Mare, pentru  ecologizarea zonelor Limpedea-Lunci-Firiza (Baraj)

Peste 400 de elevi, cadre didactice si gardieni ecologici au raspuns prezent la actiunea de ecologizare, sambata 1 aprilie, organizata de Garda Ecologica Baia Mare in cadrul actiunii “Baia Mare curata”, finalizata cu succes,  adunandu-se sute de saci cu  mizerii.

Campania de ecologizare a municipiului  Baia Mare a inceput cu zona Limpedea- Baraj-Firiza, aceasta fiind o zona de agrement a orasului , unul din locurile cele mai frecventate de baimareni pentru petrecerea timpului liber in natura.

„Baia mare curata!” este ziua de curatenie generala pentru Baia Mare. E un proiect amplu, inceput in urma cu 6 ani. Actiunea de azi este prima dintr-o serie de evenimente de ecologizare ce vor urma in acest an. Cei peste 400 de voluntari au adunat peste 300 saci de gunoaie.

In calitate de organizator, va multumesc tuturor celor care au participat la aceasta actiune, cadrelor didactice si elevilor, totodata este un raspuns pozitiv din partea societatilor partenere care au fost alaturi de noi. Felicit, din nou,  cadrele didactice care alaturi de elevii si copiii dumnealor au continuat educatia ecologica in afara salilor de curs. S-au adunat sute de saci de gunoaie, este o situatie care ar trebui sa atraga atentia asupra modului in care noi ne aratam dragostea fata de natura”, a declarat Pop Silvia, presedinte Garda Ecologica Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole