Proiectul de reabilitare a DJ 186 Valea Izei străbate orașul Săliștea de Sus pe o distanță de șapte kilometri

Președintele Consiliului Județean Maramureș a făcut a două vizită pe DJ 186 Valea Izei, pentru a vedea cum avansează lucrările pe acest tronson de drum atât de important pentru locuitorii din Maramureșul istoric. În orașul Săliștea de Sus, lucrările de reabilitare a DJ 186 se întind pe o distanță de șapte kilometri, de la Săcel la Dragomirești.

În cadrul acestei vizite de lucru, șeful administrației județene a fost însoțit de primarul Ștefan Iuga și de viceprimarul Gheorghe Vlad. Edilul din Săliștea de Sus a declarat că reabilitarea drumului pe Valea Izei este un vis de peste două decenii al localnicilor, iar faptul că lucrările avansează cu rapiditate aduce speranță în sufletele locuitorilor din oraș.

”Toate lucrările sunt semnalizate corespunzător și nu am avut niciun fel de reclamații în trafic, deși deplasarea se desfășoară cu dificultate, așa cum se întâmplă în cazul oricărui proiect de o asemenea amploare. Partea de terasament este deja finalizată, acum mai sunt execuții care se desfășoară mai lent în zona centrală, unde avem canalizare și rigori de scurgere. Există însă o foarte bună relație de colaborare cu constructorul atât în ceea ce privește administrația locală, cât și colaborarea cu locuitorii din orașul Săliștea de Sus. Nu putem decât să ne bucurăm că acest vis al nostru, al tuturor, devine realitate și apreciem în mod deosebit faptul că președintele Consiliului Județean Maramureș a venit pentru a vedea la fața locului cum avansează proiectul și în orașul nostru. Cu această ocazie, i-am arătat câte alte lucrări se desfăoară în comunitatea noastră”, a declarat primarul orașului, Ștefan Iuga.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea a vizitat mai multe șantiere deschise în orașul Săliștea de Sus, apreciind buna colaborare care există între primarul Ștefan Iuga, viceprimarul Gheorghe Vlad și Consiliul Local.

”Lucrurile bune se fac atunci când în comunitate ai conducători harnici și dedicați. Am văzut, în Săliștea de Sus, proiecte de o importanță majoră pentru cetățeni, incluzând, pe lângă reabilitarea urbană recreativă și culturală și construcția de baze sportive, săli de sport, reabilitare de drumuri, înființarea Centrului Național de Informare Turistică, servicii sociale de înaltă calitate pentru persoanele vârstnice din oraș, dar și multe alte proiecte extem de frumoase și importante”, a conchis șeful administrației județene.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1