Proiectul deseurilor, in pericol. Zamfir Ciceu nu a vrut sa se intalneasca cu ministrul Mediului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

depozit-ecologic-deseuriProiectul privind managementul deseurilor din Sarbi, Farcasa nu va fi gata la finele lunii iunie. Ministrul Mediului, Cristiana Palmer, care se afla in aceste zile in Maramures, a anuntat ca acest proiect este finalizat in proportie de 17%, asta in conditiile in care proiectul ar trebui finalizat la 30 iunie.

Mai mult decat atat, Cristiana Palmer a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu i-a intors pur si simplu spatele si a refuzat astfel un dialog pe tema problemelor care exista vizavi de acest proiect, gest descris de ministrul Mediului ca fiind unul regretabil.

De asemenea, autoritatile centrale de mediu au tinut sa arate ca cele trei primarii care au fost excluse din proiect nu aveau cum sa fie excluse atata vreme cat acest proiect nu este unul functional inca. Ministerul Mediului a lasat sa se inteleaga ca sunt sanse mari ca acest proiect sa nu fie gata la timp, autoritatile judetene fiind astfel puse in situatia de a returna banii europeni inapoi.

Alte probleme discutate de ministrul Cristiana Palmer au vizat problema microhidrocentralelor, cea a balastierelor, problema iazurilor de decantare din judet, care inca polueaza Maramuresul din plin. S-a vorbit despre furtul de lemn din padurile din Maramures, in continuare existand probleme din acest punct de vedere.

Ministrul Mediului a vizitat astazi Iazul de la Bozânta, dupa care ministra a ajuns la Fărcaşa pentru o vizita la depozitul care se ridica la Sarbi.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

  1. Pop N.

    Un bade USList pe care l-a durut in banana de judetul asta.Si noi care ziceam ca unu mai slab ca Man nu poate sa vina.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2