Proiectul pentru reabilitarea DJ 187, Leordina– Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte a fost predat Consiliului Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proeictul tehnic destinat ”Proiectarii si executiei lucarilor de reabilitare a DJ187, Leordina (DJ18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte” a fost predat in aceste zile la Consiliul Judetean Maramures. Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), valoarea sa fiind de de 64.088.929,05 lei.

Reabilitarea drumului presupune lucrari pe o suprafata de drum de 20.139 m, cu o latime a partii carosabile de 6 m. Principalele categorii de lucrari vizeaza realizarea de terasamente, suprastructura drum, dispozitive de evacuare si scurgere a apelor, conoslidari si lucrari pentru siguranta circulatiei. De asemenea, vor fi reabilitate patru poduri existente pe acest tronson rutier. Vor fi corectate elementele geometrice in plan si spatiu in limita de proprietate a judetului si se vor aduce masuri de siguranta rutiera constand din executarea de parapete, marcaje rutiere si indicatoare de circulatie.

”Intrucat documentatia transmisa de proiectant este conforma, Supervizorul a aprobat Proiectul Tehnic. De asemenea, Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei Lucrarilor, fiind conforma cu cerintele, a fost aprobata de Supervizor,” a declarat managerul de proiect Claudia-Maria Brebanm directorul Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2