Proiectul privind evenimentul “Baia Mare – Capitala Tinerilor” intra din nou in Consiliul Local

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Proiectul de hotarare privind aprobarea organizarii de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor” intra din nou la vot in sedinta de Consiliu Local, desi a mai fost votat in sedinta ordinara de vineri.

Atunci, consilierii locali au aprobat proiectul intr-o alta forma decat cea initiala, in care era prevazuta suma de  1.190.000 lei pentru organizarea evenimentului. In urma unui amendament, suma aprobata a fost de 500.000 lei.

Conform proiectului de pe ordinea de zi a sedintei de maine, se doreste alocarea primei sume propuse. Iata cum arata proiectul:

Art. 1 Se aproba organizarea de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor”.

Art. 2 Se aproba alocarea de la bugetul local pe anul 2018 a sumei de 1.190.000 lei, in vederea organizarii evenimentului mentionat la art.1.

Art. 3 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia Economica si Directia Comunicare, Cultura, Sport, Tineret – Serviciul Finantari Locale.

Art. 4 La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, isi inceteaza aplicabilitatea H.C.L. nr. 156/2018

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. sebi

    Capitala tineretului fara tineri,deoarece dupa absolvirea celor 12 clase sau a Universitatii,in acest judet nu ai viitor.Unde sunt investitorii atrasi de administratia chereches si unde e mult laudatul Parc Industrial,pe care nu a fost capabil sa-l construiasca?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *