Proiectul privind evenimentul “Baia Mare – Capitala Tinerilor” intra din nou in Consiliul Local

PNL

Proiectul de hotarare privind aprobarea organizarii de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor” intra din nou la vot in sedinta de Consiliu Local, desi a mai fost votat in sedinta ordinara de vineri.

Atunci, consilierii locali au aprobat proiectul intr-o alta forma decat cea initiala, in care era prevazuta suma de  1.190.000 lei pentru organizarea evenimentului. In urma unui amendament, suma aprobata a fost de 500.000 lei.

Conform proiectului de pe ordinea de zi a sedintei de maine, se doreste alocarea primei sume propuse. Iata cum arata proiectul:

Art. 1 Se aproba organizarea de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor”.

Art. 2 Se aproba alocarea de la bugetul local pe anul 2018 a sumei de 1.190.000 lei, in vederea organizarii evenimentului mentionat la art.1.

Art. 3 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia Economica si Directia Comunicare, Cultura, Sport, Tineret – Serviciul Finantari Locale.

Art. 4 La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, isi inceteaza aplicabilitatea H.C.L. nr. 156/2018

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. sebi

    Capitala tineretului fara tineri,deoarece dupa absolvirea celor 12 clase sau a Universitatii,in acest judet nu ai viitor.Unde sunt investitorii atrasi de administratia chereches si unde e mult laudatul Parc Industrial,pe care nu a fost capabil sa-l construiasca?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1