“Promenada Inimilor” continua in Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cluburile Rotary din municipiul Baia Mare impreuna cu Fundatia Romana a Inimii si Societatea Romana de Cardiologie continua duminica, 28 septembrie, programul “Promenada Inimilor”.

Acest proiect, initiat anul trecut cu ocazia Zilei Internationale a Inimii are ca obiective constientizarea locuitorilor municipiului Baia Mare asupra importantei miscarii zilnice, ca parte a preventiei cardiovasculare si incurajarea persoanelor de toate varstele sa faca miscare.

Proiectul propune baimarenilor un traseu pentru promenada (“Promenada Inimilor”) in lungime de 3,3 km, aproximativ 5000 de pasi, situat in zona Parcului Municipal, usor de parcurs si accesibil pe tot parcursul anului.

“Promenada Inimilor” a fost marcata  anul trecut in asa fel incat sa ofere locuitorilor municipiului suficiente argumente pentru a parcurge zilnic, pe jos, cel putin cei 3,3 km ai traseului.

Inaugurarea “Promenadei Inimilor” va avea loc duminica, 28 septembrie, ora 15.00, in Parcul Municipal, intrarea de pe str. Victoriei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *